Din anul 2009 Emprint oferă servicii de producție publicitară complete, destinate agențiilor de publicitate, cât și afacerilor mici și mari. Tiparul offset împreună cu tiparul digital oferă posibilitatea de a realiza orice tip de comandă, în orice tiraj dorit.

De curând Emprint a introdus o gamă de servicii unice în România: înnobilarea printurilor cu lăcuire UV și efecte 3D surprinzătoare în toate zonele de aplicabilitate, inclusiv coperţi de carte, fotografii și reviste.

Artvisiona este agenția full-service, partener strategic din 2003 pentru antreprenori. De la idee la business pentru start-up, repoziţionare, scalare sau revitalizare.

TOT CE-ŢI TREBUIE ÎNTR-UN SINGUR LOC.

Simona Gabriela Buzatu este Brand și Marketing Expert.
Consultant de afaceri şi CEO al agenției Full-Service Artvisiona.

De-a lungul anilor, a avut oportunitatea de a lucra cu multe branduri internaționale bine-cunoscute, agenții, organizații, mass-media, precum și cu persoane publice și antreprenori de afaceri mici şi mari.

Câțiva clienți notabili: Vodafone, Jiffy Steamer, Ipix, KFC, România Liberă, Național Tv, European Drinks şi Florin Chilian. Simona a creat 2 branduri bine-cunoscute în România: Hello Donuts (butic de cafea și gogoși, disponibil în Mega Mall, Park Lake și Afi Cotroceni București) și Imprinto (centrul de print pentru amatori, disponibil în 17 locații în București şi alte 35 în alte orașe din România). În plus, Simona supraveghează echipa Artvisiona, care servește ca divizie de marketing externalizat pentru numeroase afaceri.