Konica Minolta Romania

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare A3 color de peste 20 de ani, furnizor de echipamente de tipar digital profesional și industrial, precum și de sisteme de supraveghere video avansată și integrator de soluții de management electronic al documentelor, oferă produse, servicii și soluții esențiale pentru toate domeniile de prelucrare digital.

Multifuncționalele bizhub printează, copiază, scanează, trimit și primesc faxuri și e-mail-uri iar portofoliul nostru de aplicații ne permite să oferim clienților soluții individuale personalizate, care se integrează complet în fluxul de lucru al acestora și aduc optimizări importante celor mai complexe procese, atât pentru mediul de office, cât și pentru cel de tipar professional sau industrial.

Konica Minolta România deține un portofoliu extins de soluții de management al documentelor tipărite și electronice, destinate procesării automate – de la captură, indexare, clasificare, până la distribuire, stocare și arhivare electronică, folosind atât aplicații propria, cât și platforme terțe, configurabile. Totodată, Konica Minolta România furnizează o gamă extinsă de sisteme de supraveghere video premium MOBOTIX și soluții de analiză video avansată cu Inteligență Artificială, destinate companiilor din numeroase domenii de activitate.

SuperBlog

Lansat în 2008, SuperBlog este cea mai longeviva şi antrenanta competiţie din blogosfera româneasca. Proiectul are drept obiectiv să descopere şi să susţina noile talente ale blogosferei, precum şi să faciliteze colaborarile dintre aceasta şi mediul de afaceri.

Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învaţă aspecte legate de content marketing & SEO, câştigă premii, clădesc parteneriate şi prietenii. Competiţia a ajuns la 27 de ediţii, desfăsurându-se anual în perioada 2008-2012 şi bianual începând din 2013, cu o ediţie primavară şi una toamna. S-au înregistrat în total circa 3100 de participanţi, peste 500 de probe, susţinute de peste 150 de sponsori, şi peste 41.000 de articole scrise. Expediţia în storytelling continuă!

Agenţia Swiss Plan

De ce SwissPlan.Biz? Orice afacere începe cu un plan riguros, iar marketingul dă rezultate doar când combină creativitatea cu disciplina. Experienţa în Elvetia ne-a arătat ca excelenţa se construieşte zilnic, cu minuţiozitate, prin învăţare şi perfecţionare continuă, plus comunicare poliglotă.Aşadar, ne ghidăm după aceste valori încă de la lansarea agenţiei, din anul 2006 şi s-au dovedit valabile în colaborarea cu peste 150 de branduri, de la start-up-uri autohtone până la multinaţionale. În fiecare proiect punem în aplicare experienţa în marketing şi comunicare, dar şi învăţăm despre specificul unei nişe sau particularitaţtile afacerilor pe care le promovam. Pentru că marketingul este un domeniu viu şi dinamic, cu provocări şi lecţii infinite, cu impact în viaţa oricui şi a tuturor.

Ne susţinem clienţii de la planificare şi implementare pâna la monitorizare, prin servicii de marketing & comunicare online: campanii de PR, promovare în social media, copywriting şi dezvoltare de conţinut adaptat la target şi context (materiale de presă, advertoriale, texte pentru site-uri, landing pages, brosuri etc). Implicarea noastră a fost rasplatită, în 2009, cu Premiul Disney “Best Franchise Launch” pentru campania de PR dedicată lansării animaţiei Disney “Tinker Bell” / “Clopoţica” în România.

Campion Sport

Agenţia Campion Sports & Media (CSM) a fost înfiinţată în anul 2004, ca furnizor de servicii de marketing şi management pentru industria sportului.

Principala noastră misiune este integrarea serviciilor de media, marketing şi comunicare pentru a genera plus valoare pentru companii (sponsori), organizaţii sportive (federaţii, ligi, cluburi), sportivi, legende ale sportului şi posturi TV de sport. 

“Sport in afaceri! Afaceri in sport!” Este sloganul cu care ne-am lansat in 2004 si care ne defineste si astazi!

Magic Ads

Magic Ads este prima agenţie din România specializată în servicii complete de implementare a publicităţii virtuale şi a plasării virtuale de produse în programele de televiziune şi în cinematografie.

Ne cheama Magic Ads, pentru că publicitatea virtuală este acolo, dar practic nu-i! Adică, telespectatorii vâd o sticlă de bere rece aburindă pe terenul de fotbal, iar spectatorii aflati la meci în tribune nu…Cum aşa? Cu ajutorul magiei digitale! Iar noi facem asta! De aceea, suntem Magic Ads!

Echipa noastră are experienţa necesară în producerea de grafică 3D, imagini şi animaţii uimitoare, în format HD, care le vor aduce “publicitarilor” mai multă valoare pentru investiţia facută. Spoturile noastre vor fi remarcate imediat de telespectatori, care şi le vor aminti apoi cu placere.

Misiunea noastra este să generam venituri din surse noi pentru posturile de televiziune, deţinătorii de drepturi TV (show-uri, transmisiuni sportive) şi producătorii de filme şi să furnizam servicii de publicitate de ultimă generaţie, inovative şi de mare impact pentru agenţiile de publicitate şi deţinătorii de mărci.